JARIG

Wist jij dat je je verjaardag/ geboortedag kunt vieren in de club?

Door een berichtje te sturen naar teamcrea@fetishclub78.be met in het onderwerp ‘Verjaardag’ kun je dit kenbaar maken bij ons.

Graag gaan wij dan samen met jou in gesprek over wat je graag zou willen en wat daarin mogelijk is binnen de club.
Mocht je liever iets meer anonimiteit behouden dan kun je ook een berichtje via Fetlife sturen met in het onderwerp ‘verjaardag’.

In het berichtje horen we graag wat je al bedacht had en hoe we het beste met je in contact kunnen komen.

Houdt er wel rekening mee dat de kosten voor speciale wensen voor eigen rekening zijn. Wij helpen je graag mee om creatief te denken en samen te kijken welke datum er mogelijk is en hoe we jouw verjaardag het beste op jouw eigen manier kunnen vieren.

Wil jij een speciaal thema of heb je een birthdayspanking in gedachten? Wil je trakteren op iets bijzonders of gewoon graag benoemd worden in het event van die dag?
Events plannen wij minimaal 1 maand van te voren, grotere events ruimer van te voren, verzoek hier rekening mee te houden bij het sturen van een bericht.

RANDOM KINKY OF TOF IDEE

Heb jij nu al een Spanktastisch idee maar heeft het niks met een verjaardag te maken?
Heb jij gewoon een enorm gave kinky avond in gedachten die je zelf (met een beetje hulp van ons) zou willen uitvoeren of heb je een enorm leuke workshop in gedachten?
Ook dan kun je een e-mail sturen naar teamcrea@fetishclub78.be
1 van de vrijwilligers neemt dan contact met je op om te bespreken wat je idee is en hoe we dat vorm zouden kunnen geven.
Mocht je nog twijfelen of wat jij wil wel kan? Ook dan kan je natuurlijk ook gewoon een berichtje sturen.
Twijfel niet, we horen graag van je.

Team vrijwilligers Fetishclub 78

Ook te lezen op: https://fetlife.com/users/4909743/posts/9022821