Huisfotograaf van Club 78

Club78 mijn 2de thuis…, zoals bij vele waarschijnlijk.
Sinds dit jaar heb ik dan ook beslist om mij niet enkel als vrijwilliger in te zetten maar ook als huisfotograaf.
Beste beslissing die ik in lange tijd genomen heb!!


Wie Ben ik?

Ik ben Magnum Ursus, geboren en getogen in Nederland, en momenteel woonachtig in België. Mij, mijn studio en mijn ‘Nikon’ kindjes vind je terug in Zaventem, maar ik kom even goed naar u of club 78 toe.

Je vindt mij regelmatig terug in Club78 zowel als vrijwilliger en als fotograaf, Wanneer ik aanwezig ben, ben ik steeds bereikbaar als fotograaf, mijn ‘Nikon kindjes’ laat ik immers niet graag thuis.

Als huisfotograaf van Club78 wil ik mij focussen op sfeerfoto’s maken op verschillende dagen.

Om het veilige gevoel van Club78 ook in privacy te waarborgen, gaat dit maar om enkele avonden en dit zal steeds vermeld worden in het event op Fetlife.

Mijn website: Magnum Ursus photography

Wat is er mogelijk?

Enerzijds ben ik beschikbaar in de club als huisfotograaf, wat wil zeggen dat je me altijd mag benaderen als je graag een foto wil van je spel, je kunstwerk, … in Club78. Ook zal ik regelmatig sfeerfoto’s maken, dit niet elke avond maar enkel op, op voorhand aangekondigde avonden.

Anderzijds kan je mij ook altijd contacteren voor een privéshoot. Deze kan doorgaan in Club78 op momenten dat de club gesloten is, in mijn studio (Zaventem), of op een locatie. Uiteraard is een privéshoot niet gratis, maar weet wel dat je hier ook de club mee sponsort.

 Fijn dat je de moeite hebt genomen om mijn pagina door te lezen en hopelijk tot snel in Club78!