Over VZW 78 (Vereniging Zonder Winstoogmerk) en Fetish Club 78.

Fetish Club 78 is het “verenigingslokaal” van VZW 78. Op zaterdagen, en wisselend vrijdagen en zondagen, organiseren we daar als vereniging onze eigen events, op andere dagen verhuren we de club aan derden. De informatie hieronder heeft betrekking op onze vereniging en onze events. Wanneer je vragen hebt over andere activiteiten die plaatsvinden van zondag tot en met donderdag dan adviseren we je om de teksten goed te lezen en contact op te nemen met de organisator.

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers, die met veel plezier elke week weer mogelijk maken dat we een mooie plek creĆ«ren waar BDSM’ers en fetisjisten elkaar kunnen ontmoeten, kunnen spelen en kunnen leren.

Als vereniging ondersteunen we daarnaast op aanvraag universitair onderzoek met kennis en kunde. Om maatschappelijke
acceptatie te bevorderen staan we ook open voor vragen en interviews met de media, op onze avonden zelf staan we echter geen media toe in verband met de privacy van onze leden.

Fetish Club 78

  • Waar iedereen welkom is, ongeacht relatiestatus of gender
  • Waar de prijzen altijd all-in zijn: drinken inbegrepen en op veel avonden ook een (koud) hapjes buffet.
  • Waar je elkaar ontmoet, ziet spelen en kan spelen
  • Waar iedereen lekker zichzelf kan zijn – of juist even helemaal anders
  • Waar seks is toegestaan.
  • Waar ongeacht het thema de prijzen altijd per persoon gelijk zijn
  • Waar altijd een DM is voor de veiligheid EN voor de sfeer
  • En bovenal: Waar iedereen zijn kinks op zijn eigen manier kan beleven

De DM’s (Dungeon Monitors) bewaken de sfeer en de veiligheid. Heb je vragen over spel, is er iets waar je je niet prettig bij voelt of vraag je je af of een bepaald soort spel is toegestaan? Dan mag je altijd een DM aanspreken.

Voor toegang tot de events van VZW 78 (en om eventueel te kunnen overnachten) is lidmaatschap verplicht. Inschrijven kan op onze locatie. Je gegevens worden voor niets anders gebruikt dan voor je lidmaatschap. We versturen dus geen mails, brieven, reclame of andere correspondentie. We werken niet met lidmaatschapspassen: bij binnenkomst zoeken we je op in ons ledenbestand.

Belangrijk: Telefoons, camera’s en smartwatches zijn niet toegestaan! Bij binnenkomst krijg je een locker, berg je waardevolle spullen daar op.

Onze statuten lees je hier.

Ons intern reglement (aanvullend op de statuten) lees je hier.