Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Nu de wereld steeds weer iets normaler lijkt zien we ook de avonden allemaal weer drukker worden. Het is ook super om weer nieuwe mensen te ontmoeten, en het geeft een hoop voldoening als die nieuwe mensen een stukje gelukkiger de club weer verlaten aan het einde van de avond.

Om de puristen voor te zijn: VVV staat eigenlijk voor Veilig, Verantwoordelijk en Vrijwillig. Zelf ben ik echter meer van RACK (Risk Aware Consensual Kink) en eigenlijk meer nog RASH (Risk Aware Shit Happens). Maar dat is een heel andere discussie.

Naast de financiële update wil ik het vandaag hebben over vrijwilligers, over het nieuwe verkoophoekje (met dank aan @misssixty513) en de komende Halloween. Uiteraard ook nog een Discord update en er komt weer een Reunion Party, dus zet een kop koffie/thee en ga er even voor zitten 😉

Vrijwilligers

Als er eens tijd voor is zullen we de “Alles wat je wilde weten” writing over de club en vrijwilligers weer eens een grondige update geven, want er is nogal wat veranderd in de afgelopen jaren. We zijn heel blij om in het afgelopen jaar ondanks de omstandigheden toch weer nieuwe vrijwilligers te mogen verwelkomen, zoals @Faylinny@jona244@Dom1974@spookyglitter@Kiim92 en dan sla ik ongetwijfeld nog mensen over die al niet meer “nieuw” voelen 😉

Ondanks een groeiend team blijven we met een bezettingsprobleem zitten op de vrijdag. Vorige update deden we al een oproep voor nieuwe vrijwilligers, dat blijft aan de orde. Op dit moment zijn de vrijdagen van een dermate klein team afhankelijk dat het bij ziekte of uitval om andere redenen niet te voorkomen zal zijn om de club te moeten sluiten. @GoldMaster@Madame_Noir en om de week @Faylinny vormen nu de vaste vrijdagploeg, voorheen was @KapiteinG (ja dat ben ik) er ook standaard met wie er in de auto mee komt, maar door werk lukt dat momenteel niet op tijd.

Daarom: Kom bij het team van vrijwilligers en adopteer een vrijdag 😉 Naast het genot van bij mogen dragen aan een tweede thuis voor enorm veel kinksters heb je op andere dagen vrij toegang en krijg je de felbegeerde “vrijwilligers” rol als je ook op onze Discord server zit. Vragen en aanmeldingen naar @KapiteinG.

Halloween 2021

Zowel de vrijdag (https://fetlife.com/events/937536) als de zaterdag (https://fetlife.com/events/937537) van @Madame_Noir ’s Halloween Play Party beginnen al goed vol te lopen. Daarnaast is er op Discord tot een week na Halloween een apart themakanaal voor iedereen die behoefte heeft aan voorpret en nababbelen. Ben je erbij? Vergeet niet om niet alleen op going te staan maar ook even een mail of PM naar ons te sturen.

Verkoop van kleding / schoenen / speelgoed

De meeste mensen zijn wel op de hoogte van de verkoopkast in de Club (de bruine). Behalve dat we een verkooppunt zijn voor @SM-speeltjes hebben we ook een eigen verkoopkast waar voornamelijk speeltjes en toebehoren te koop zijn die zijn gedoneerd (volledige opbrengst is voor de vereniging) en een deel van kleinere verkopers is (percentage van de opbrengst is voor de vereniging).

In aanvulling daarop is er nu ook een kledingrek bij de entree van het restaurant, waar kleding en schoenen verkocht worden die gedoneerd zijn aan de club. Heb je een verkeerde maat in huis, iets wat na een keer dragen toch niet jouw ding was of andere kleding en/of schoenen die wel in goede staat zijn maar die je niet draagt? Doneer ze aan de club, en steun zo de vereniging.

Wil je iets passen uit het rek? Even aangeven bij de aanwezige vrijwilligers en dan kan je het even meenemen naar de kleedkamer.

Discord Update

De Discord server blijft een hit. We krijgen ongeveer 50 nieuwe leden per week binnen, maar omdat we ook wekelijks op activiteit purgen (7 dagen inactief) blijft het ledental mooi rond de 350 hangen. Niet iedereen leest vooraf de regels dus weest gewaarschuwd, we kicken snel 😉 Meer info: https://fetishclub78.be/bdsm-chat/

Op korte termijn zijn de volgende events op Discord:

  • How to Switch AMA (ask me anything)
  • Workshop Deurbeleid voor Dummies en Pro’s
  • Maandelijks de digitale Pets, littles & ABDL Playground
  • En tussendoor natuurlijk de immer gezellige Discord Meetups

Reunion Party 2022!

De vierde editie moesten we annuleren, en dit jaar zou de vijfde zijn maar dat was niet haalbaar. Maar de crisis lijkt voorbij te gaan, er schijnt licht aan het eind van de tunnel, dus we gaan de vijfde alsnog plannen voor 2022!

De Reunion Party als bedankje voor onze leden is een traditie. Alle vrijkaarten voor 2020 blijven geldig en je kan nog steeds je ticket verdienen voor 2022 als je geen ticket had voor 2020! Zet zaterdag 30 juli 2022 vast in je agenda, want dat gaat het leukste feest van het jaar worden! Heb jij er ook weer zin in? Zet je dan vast op maybe going!

https://fetlife.com/events/1040645

Financiële zaken

Het eerder vermeldde te overbruggen gat van 2.100 euro is inmiddels geslonken naar een ruime 1.750 euro, wat betekent dat we het beter doen dan we hadden verwacht. We zien ook echt dat alle avonden weer aan het groeien zijn, dus we zijn op de goede weg. We mogen al een aantal maanden steun ontvangen van een lid voor het specifieke bedrag dat we kwijt zijn aan aflossing van achterstallige posten, dus alles wat we nu binnen krijgen helpt echt met het inhalen en dichten van de gaten.

Naast donaties op de bankrekening zien we dat de fooienpot (die volledig ten goede komt aan de vereniging) ook goed gevuld raakt elke keer, en namens iedereen wil ik jullie hartelijk danken voor alle broodnodige steun!

Het valt op dat er de laatste tijd nog wel eens mensen zijn die het niet helemaal hebben meegekregen, maar de club draait volledig op vrijwilligers – er staat niemand op de loonlijst, dus we doen het echt samen 😉

De sponsoringsovereenkomst is op zijn einde gekomen, en is heel belangrijk geweest in het door de crisis en lockdowns komen afgelopen jaar. Een nieuwe sponsor is meer dan welkom, dus heb je een bedrijf en zie je graag jouw bedrijfsnaam in de club aan de muur? Neem even contact op!

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of via Paypal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=DTVWQ2T3ZSR6C

of zoek de fooienpot in de club even op.

Wanneer je vragen hebt of op een andere manier wil en kan helpen, horen we graag van je!

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord en in de club!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG