Op zaterdag 26 december (tweede kerstdag) organiseren we een informele webconference voor iedereen die het leuk vind om ook deze dagen nog wat kinksters te zien. Deze zal gehost worden door @KapiteinG en iedereen is welkom.

Behalve met gezelligheid vullen we de tijd ook met een clubquiz over BDSM en relatievormen.Wil je meedoen? Alles wat je nodig hebt is een laptop, PC, of smartphone. De inlog gegevens voor de webconference omgeving plaatsen we op onze discord server. Om op onze Discord chatserver te komen heb je de Discord app nodig (downloaden via https://discord.com of via de app store op je telefoon). De uitnodigingslink voor onze server is https://discord.gg/Y4QjtCH.

Toegang is gratis voor iedereen, maar kan je een kerstcadeautje missen voor de vereniging dan zijn donaties zeker welkom. Als je nu al een donatie wil doen is die natuurlijk ook van harte welkom, dat kan met de volgende bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

(Nederlanders hebben alleen IBAN nodig)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *