Lieve allemaal,

Het is nu twaalf dagen geleden dat we in een (voor mijn doen ongewoon emotionele) writing aan de bel trokken. De titel van “Help, we zijn moe.” dekte de lading behoorlijk. Het is werkelijk hartverwarmend om te merken hoeveel steun en sympathie er los kwam, van hartelijke berichtjes via PB en Whatsapp, tot enorm gewaardeerde donaties en initiatieven zoals de veiling van Doms Auwie Tools die nog steeds loopt.

De gezelligheid die we toch nog vinden op de Discord server (https://discord.gg/Y4QjtCH) en het weerzien van mensen op online events zoals de KerstConference van afgelopen weekend maken in ieder geval voor ons de feestdagen toch nog leuk, en we hopen in het nieuwe jaar snel weer ook een fysiek thuis te kunnen zijn voor iedereen.

Zoals in de vorige update gezegd keken we tegen een gat aan van € 3.264,- om tot februari alles te overbruggen. In totaal hebben al 13 gulle gevers samen € 1.875,- gedoneerd, waarmee het gat al is geslonken tot € 1.389,-. Het lichtpuntje aan het einde van de tunnel is daarmee al wat feller gaan schijnen 🙂

Via de donatie-webshop op de website (https://fetishclub78.be/donaties-en-boodschappen/) zijn er ook nog een paar donaties toegezegd die waarschijnlijk na het weekend binnen zullen komen, dus we komen steeds dichterbij.

Van @Meester_P kregen we via de app ook nog de suggestie om via de website ook artikelen van anderen te verkopen met een commissie voor de vereniging. Eigenlijk hetzelfde idee als de kasten in de club (waar onder meer @SM-speeltjes verschillende BDSM-toys verkopen), maar dan digitaal. Nu hebben we nog niet helemaal helder hoe we dat zouden kunnen inrichten (de verkoop zou uiteindelijk niet door ons gedaan moeten worden) maar het is zeker iets waar we wat mee willen doen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer suggesties binnen gekomen, en die worden enorm gewaardeerd! Niet alles kunnen we oppakken, maar 100 weten meer dan 1 😉 Jullie steun en inzet maakt dat we ons enorm gesterkt voelen in wat we doen en willen bereiken met de club, en we hopen na dit rampjaar nog heel lang dat tweede thuis voor iedereen te mogen zijn.

Voor iedereen die nog een donatie wil doen, dat kan dus via onze website (https://fetishclub78.be/donaties-en-boodschappen/) en gewoon via bankoverschrijving:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

Hou er rekening mee dat bij gebruik van Paypal in de webshop de vereniging daar wel een percentage over af moet dragen, maar we dachten dat dit voor sommigen misschien wel zo prettig zou zijn (niet iedereen wil de VZW op het bankafschrift terugzien).

We wensen jullie allemaal een goede, veilige en vooral gezonde jaarwisseling toe! In het nieuwe jaar heffen we graag virtueel het glas met jullie, en hopelijk zal het dan niet lang meer duren voor we dat ook weer fysiek kunnen doen.

Wees lief voor elkaar, heb geduld, en samen gaan we er wel komen! Fijne jaarwisseling allemaal!

Namens alle vrijwilligers – KapiteinG

Update: 2 januari doen we weer online NieuwjaarsConference!
https://fetlife.com/events/960473

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *