Lieve vrienden, kink-familie, vrijwilligers, leden, geĂ¯nteresseerden,

In onze laatste writing moesten we jullie al vertellen dat we tot en met 14 november gesloten zouden zijn, nu lijkt het erop dat dit nog een maand langer gaat duren. Maar laten we vooral niet moedeloos worden, het is een lastige periode en ook dit gaat weer voorbij!

Online events

De Clubquiz met @Sasbeer was een super toffe avond, en ik spreek niet alleen voor mezelf denk ik wanneer ik zeg dat het fijn was om iedereen weer te “zien” op de door @Sasbeer gehoste meeting. Nu over een week is het tijd voor de..

Fundraising UnConference (14-11-2020): https://fetlife.com/events/947422

(Dit event zal plaatsvinden op onze Discord server! Gratis deelname, donaties zijn natuurlijk meer dan welkom! Uitnodigingslink: https://discord.gg/Y4QjtCH)

Op onze Discord server met rond de 200 leden (we schonen regelmatig de lijst op) is het altijd gezellig, dus vooral aanmelden! Het is dan ook op deze Discord server dat we de UnConference gaan organiseren. Zoals het een echte UnConference betaamt is er geen vastgesteld programma, maar de volgende sprekers kunnen we zeker verwachten:

Meer namen zijn altijd welkom, dus laat weten als je erbij bent! Het is een UnConference, dus je kan altijd switchen tussen de rollen publiek en spreker đŸ˜‰

Donatie Oproep & Update

Voor deze lockdown hebben we inmiddels € 1.100 euro mogen ontvangen aan donaties, waarvoor absoluut veel dank! We dragen allemaal bij, maar we zijn nog niet deze lockdown door. Kan je iets missen, of het nou om 1 of 50 euro gaat, en wil je de club helpen om te blijven bestaan? Steun de vereniging en maak je gift over op:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

(Nederlanders hebben alleen IBAN nodig)

Tot slot

Ik hoop dat je erbij kan zijn met de UnConference, maar lukt het niet dan ben je nog steeds welkom om mee te chatten! https://discord.gg/Y4QjtCH

Lieve groeten, veel sterkte, en samen komen we er wel doorheen!

Namens alle vrijwilligers,

Maarten / KapiteinG