Lieve vrienden, kink-familie, vrijwilligers, leden, geïnteresseerden,

In onze laatste writing lieten we weten met de gemeente in overleg te zijn over op welke manier we toch open zouden kunnen blijven in deze periode. Het spijt ons om te melden dat hier helaas geen reële mogelijkheid toe is. Ons voorstel was het sluiten van de bar- en restaurant faciliteit, zodat er toch gebruik gemaakt kon worden van de speelruimte en mensen zelf wat konden meenemen om binnen eigen bubbel te gebruiken.

De gemeente heeft aangegeven dat het onder de nu geldende maatregelen absoluut geen optie is dat mensen eten of drinken nuttigen, ook al nemen ze het zelf mee. Ook spelen is uit den boze. Dat betekent dat we alleen open mochten als iedereen zou gaan zitten, niets eet en drinkt en niet speelt. Zoals jullie begrijpen is dat niet echt een werkbare situatie.

Daarom zullen we voor de door de overheid aangegeven duur (dit weekend tot en met 14 november) gesloten zijn. Een harde klap, maar we houden de moed erin en gaan er opnieuw het beste van maken.

Online events

We hebben besloten twee online events in deze periode te organiseren:

We hopen jullie op beide online events te gaan zien of horen!

Donatie Oproep & Update

Sinds onze vorige update hebben we inmiddels € 360 euro mogen ontvangen aan donaties, waarvoor absoluut veel dank! We gaan nu wederom een maand zonder inkomsten in (behalve wat er mogelijk uit de online events komt) dus we blijven oproepen. Kan je iets missen, of het nou om 1 of 50 euro gaat, en wil je de club helpen om te blijven bestaan? Steun de vereniging en maak je gift over op:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

(Nederlanders hebben alleen IBAN nodig)

Halloween event

Een jaar zonder Halloween kan natuurlijk niet. Onder voorbehoud verplaatsen we het event naar 27 en 28 november, en mocht het dan nog tegen zitten maken we er desnoods een HalloWinter van 😉 Laat ons even weten of we je reservering mogen laten staan.

Tot slot

Het is een zware tijd voor iedereen, en ook de gesprekken af en toe op discord maken duidelijk dat het sociaal isolement lastig is. Voel je je eenzaam? Je bent altijd welkom om mee te chatten! https://discord.gg/Y4QjtCH

Lieve groeten, veel sterkte, en samen komen we er wel doorheen!

Namens alle vrijwilligers,

Maarten / KapiteinG