Een van onze meest bijzondere events blijft toch wel de Pets, littles & ABDL Playground. Al sinds het eerste begin (nu bijna 8 jaar geleden) is dit een vaste waarde in onze activiteiten, en wat voor een.

Een plek zonder stigma, vooroordelen, en beperkingen als het gaat om je pet- of little space kunnen ervaren, waar je je nieuwste diaper kan showen, en waar we als vrijwilligers altijd warm worden van de gezichten van alle leden die een avond alles los hebben kunnen laten.

Een aantal maanden geleden schreven we “wil jij dat de Pets, littles & ABDL Playground blijft bestaan?“. Conclusie: Dat willen jullie 🙂 Maar hoe gaan we nu verder?

We gaan per zaterdag 1 juli verhuizen naar de middag. Van 15.00 uur tot 20.00 uur is iedereen weer welkom op de Pets, littles & ABDL Playground.
Aansluitend zal er van 20.00 uur tot 02.00 uur een BDSM Speelavond zijn. Iedereen die dat wil mag daarvoor blijven zonder extra kosten, maar let wel – er zijn dan natuurlijk wel meer volwassen activiteiten en je zal ook in je pet- of little space iets meer rekening moeten houden met je omgeving 😉

Of je dus voor beide events komt op die dag of maar voor ÊÊn van de twee maakt niet uit, je betaalt gewoon de normale inkom. Mensen die beide events leuk vinden hebben dus een leuke bonus.

Ook een wijziging: we doen sinds een aantal maanden de Pets, littles & ABDL Playground iedere eerste zaterdag van de maand. Er is echter een tof nieuw event in de wereld gekomen dat om de maand is in Nijmegen, ook op de eerste zaterdag: @DiapersDay.

Om dit niet in de weg te zitten zullen we per augustus verschuiven naar de tweede zaterdag van de maand. Noteer dus vast in je agenda voor de Pets, littles & ABDL Playground:

Zaterdag 1 juli:

15.00 – 20.00: Pets, littles & ABDL Playground
20.00 – 02.00: BDSM Speelavond

Zaterdag 12 augustus:

15.00 – 20.00: Pets, littles & ABDL Playground
20.00 – 02.00: BDSM Speelavond

Zaterdag 9 september:

15.00 – 20.00: Pets, littles & ABDL Playground
20.00 – 02.00: Verjaardag Fetish Club 78: 8 jaar!

Zaterdag 14 oktober:

15.00 – 20.00: Pets, littles & ABDL Playground
20.00 – 02.00: BDSM Speelavond

Het is natuurlijk een planning, en planningen kunnen wijzigen, maar we gaan zeker en vast ons best doen om de Pets, littles & ABDL Playground weer een vast plekje terug in jullie agenda’s te geven 😉

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

Maarten / KapiteinG