VZW 78 (Vereniging zonder winstoogmerk) is nu al zeven jaar actief en blijft groeien! Inmiddels zitten we al tegen de 500 leden, en we verwachten in 2023 de 600 te halen.

Dat doen we met enkel vrijwilligers, de vereniging heeft geen betaald personeel en is volledig afhankelijk van donaties, sponsoring, lidgeld en de bijdragen die mensen op onze events en activiteiten doen.

Daarbij zijn we zowel fysiek (Fetish Club 78), online (Discord server) en achter de schermen (wetenschappelijk onderzoek) actief. Ook vertegenwoordigen we de vereniging op beurzen, doen we media-contacten en geven we lezingen.

Uiteindelijk willen we graag dat Fetish Club 78 alle dagen van de week een thuis voor kinksters kan zijn. Want naast de events die we nu organiseren is er meer dan genoeg ruimte om door de week heen ook plek te bieden aan kleinere bijeenkomsten en events.

Wil jij daar een deel van zijn? We zijn op zoek naar leden die bijvoorbeeld een rol willen vervullen…

  • Op de avonden/middagen zelf (bar, restaurant, rondleidingen, DM’en, deurbeleid)
  • In het klusteam (algemeen lid, elektricien, groenvoorziening, schilderwerk)
  • In het beursteam (vertegenwoordigers, aankleding beursstand, beheer en vervoer materiaal)
  • In het createam (conceptontwikkeling, creatieve ondersteuning)
  • In het cleanteam (dagelijkse en periodieke schoonmaak)
  • In het social media team (website, Fetlife, Facebook, Insta, fora, branding, communicatie)

Een compleet overzicht van onze vrijwilligersorganisatie kan je hier vinden: https://app.glassfrog.com/organizations/29632/orgnav/roles/13747793/overview

Bij voorkeur ben je minimaal 8 uur per maand beschikbaar (of 1 event per maand) en kan je een vaste rol op je nemen (met bijbehorende verantwoordelijkheden). Onze vaste vrijwilligers hebben gratis lidmaatschap en inkom, onze losse vrijwilligers hebben gratis lidmaatschap. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je als vrijwilliger een mega belangrijke bijdrage doet aan een plek waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Enthousiast? Dan horen we graag van je! Ben je al lid? Neem dan contact op met @Faylinny of mail info@fetishclub78.be. Ben je nog geen lid? Kom dan eerst vooral eens langs!