Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Reunion Party

We vallen gelijk met het grote nieuws in huis: De reunion party (https://fetlife.com/events/1040645) is nu open voor alle bestaande leden! Zet jezelf wel even op going dat we weten waar we rekening mee moeten houden. Voorheen moesten er minimaal 5 tokens worden verzameld voor gratis inkom, maar we hebben dit jaar veel te vertellen en hebben jullie er graag bij! Wel vragen we iedereen om een zelf te bepalen bijdrage te doen in de vorm van een gift aan de vereniging, maar dit is geen vereiste.

Op de reunion party zullen we meer vertellen over het huidige vrijwilligersteam, het nieuwe faciliterende bestuur, de events die eraan komen en natuurlijk even terugblikken op de afgelopen periode en inmiddels alweer 7 jaar Fetish Club 78.

Zorg dus dat je erbij bent! https://fetlife.com/events/1040645

Nieuwe prijzen per 31 juli 2022

Het is alweer jaren geleden maar het is tijd voor een aanpassing in de prijzen. Nu zijn alle events nog 25 euro inkom, het lidgeld 10 euro per jaar, de jaarkaart 250 euro, en de toeslag voor workshops 5 euro.

De nieuwe prijzen zullen als volgt zijn:

  • Events met buffet: 30 euro inkom
  • Events zonder buffet (zondagen): 25 euro inkom
  • Lidgeld blijft 10 euro
  • De jaarkaarten blijven 250 euro (voor een jaar of 20 bezoeken, afhankelijk van wat eerste komt)
  • De 10=11 rittenkaarten worden 275 euro
  • Combiticket 40 euro (kom in hetzelfde weekend twee keer en betaal je tweede bezoek maar 10 euro inkom)

De tarieven voor verhuur (events en privéhuur buiten de vereniging):

  • Privéhuur voor Niet-leden: 25 euro per persoon per uur
  • Privéhuur voor leden: 12,50 euro per persoon per uur
  • Clubhuur voor (commerciele) events: 400 euro per 5 uur (inclusief drank, zonder buffet)
  • Clubhuur voor niet-commerciele events (bijvoorbeeld door andere verenigingen): op aanvraag, inclusief drank, zonder buffet

Openingsdagen en tijden

In de nieuwe planning is de zaterdag nog steeds een vaste avond, maar daaromheen kan het wisselen of de vrijdag, de zondag, of beide dagen worden ingevuld. Hou de agenda dus in de gaten.

Tip: Op de agenda op de website kan je ook altijd zien of het appartement beschikbaar is, of dat de club gehuurd kan worden! https://fetishclub78.be/calendar/

Financiële zaken

We hebben natuurlijk zwaar weer gehad met de lockdowns, en met het afscheid van Henry / GoldMaster hebben we ook twee belangrijke weken ingeleverd. Dat is niet ideaal, maar mensen zijn altijd belangrijker dan inkomsten gelukkig. Al met al zijn we goed bezig, mede door de vele donaties en giften die het mogelijk maken om door te gaan zoals we bezig zijn.

We zullen altijd deels afhankelijk blijven van donaties en giften, maar dat is niet vreemd voor een vereniging zonder winstoogmerk. Ook jouw steun blijft dus welkom.

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of zoek de fooienpot in de club even op.

Wanneer je vragen hebt of op een andere manier wil en kan helpen, horen we graag van je! Interesse om vrijwilliger te worden? Neem dan even contact op met @Faylinny.

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG