Help de club, doe een donatie of een boodschap! Lees ook dit artikel. Als vereniging draaien we volledig op vrijwilligers, en hebben we geen winstoogmerk. Zonder de bijdrage van jullie bezoeken, de lidgelden, sponsoring en donaties redden we het niet. Voor sponsoring als bedrijf ga je naar Sponsoring, wil je ons helpen met een donatie of bijvoorbeeld de boodschappen sponsoren dan kan je dat hieronder doen. Betalen kan via bankoverschrijving of paypal, enorm bedankt voor je steun! Voorkeur is bank, paypal vraagt een percentage van de prijs.

Er staan hieronder een aantal categorieën:

  • Donaties (voor directe donaties),
  • Boodschappen (om de boodschappen te sponsoren),
  • en daarna meerdere categorieën Toys en Tools (speelgoed aangeboden door diverse BDSM shops en makers). Van de Toys en Tools categorieën sturen we je bestelling door naar de aanbieder die alles met je in orde maakt (betaling, verzending). De aanbieder doet vervolgens een donatie aan de vereniging op basis van jouw aankoop.

Het is niet noodzakelijk om je echte adres te geven bij bestellingen (wel handig als je fysieke producten koopt), maar vul wel een correct mailadres in waar we je op kunnen bereiken indien nodig.