Komende maandag code geel, dus op de luchtkwaliteit maatregel (dat doen we goed) na gaan de maatregelen eindelijk de deur uit. Niet meer scannen aan de deur, en gewoon kunnen genieten van toffe speelfeesten. Alleen vandaag nog even een dagje scannen 😉 De noodzaak tot reserveren vervalt ook met ingang van het weekend van 11 en 12 maart.

Dit mag gevierd worden, en daarom introduceren we met ingang van komend weekend (11 en 12 maart) het combiticket. Kom je op vrijdag? Dan kan je voor maar 10 euro extra van je inkom een combiticket vrijdag/zaterdag maken, en kan je dus voor maar 35 euro genieten van twee toffe speelfeesten in één weekend!

Let op, het combiticket kan niet gebruikt worden voor twee weekenden, het is alleen geldig in hetzelfde weekend. Het combiticket is verkrijgbaar tot en met het laatste weekend van april.