Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geĆÆnteresseerden,

Het is voor ons doen ongewoon lang geleden dat we een update hebben geplaatst (7 weken alweer) maar zoals alle vrijwilligers heb ik ook te maken met zaken zoals “een leven”, en hoewel we natuurlijk altijd aan de touwen hangen om het schip op koers te houden schieten “extra” dingen er nog wel eens bij in wanneer het “normale” leven druk is.

Na een intro met veel te veel aanhalingstekens zal ik snel verder gaan met zaken die wel nuttig zijn šŸ˜‰

In deze update zal ik naast de planning qua openingsdagen en de financiƫn natuurlijk ook nog aandacht besteden aan de komende verjaardag, Discord-nieuws en een corona-update.

Openingstijden en dagen

Waar we eerst nog aangaven dat we in september graag weer de “bijzondere” doelgroepevents zoals Kennel 78, DomiNation en Kink&Pink wilden opstarten hebben we toch besloten om dit nog een maand op te schuiven.

Het huidige openingsbeleid (op vrijdagen digitale events op Discord en zaterdag fysieke events in de club) trekken we door in september. Het is super dat de zaterdagen nu al beter beginnen te lopen, maar we zijn van mening dat we beter af en toe volzet kunnen zijn dan dat we te vroeg terug gaan naar twee openingsdagen per week met het risico dat de club bijna leeg voelt.

We zijn nog aan het beraadslagen of we dan in oktober weer naar de oude vrijdag- en zaterdagavonden gaan of dat we de zondagen in plaats van de vrijdagen in ere houden. Momenteel lijken we te leunen naar het oppakken van de vrijdagen, we moeten alleen bezien in hoeverre dit haalbaar is qua vrijwilligersbezetting. Zodra de knoop door is zien jullie de events wel verschijnen šŸ˜‰

Nog niet iedereen had het door dus in de herhaling: omdat we maar 1 dag open zijn hebben we de openingstijd wat verruimd. Iedere zaterdag dus van 18.00 uur tot 01.00 uur.

Discord-nieuws: De server is level 3!

We hebben nu 31 boosts op onze Discord server, waarmee we alle mogelijke voordelen hebben die haalbaar zijn op Discord. Daarom hebben we de limiet voor de verschillende spraakkanalen nu opgehoogd naar 20 gebruikers.

Heb je Discord Nitro? Dan blijven je boosts welkom. Boosts kunnen worden weggehaald of verlopen en dan zouden we weer onder het niveau zakken. We hebben op moment van schrijven dus 1 boost “reserve”.

@Madame-Noir heeft het hosten van de kennismaking op Discord op zich genomen. Moet je een drempel over voor je met de anderen in de verschillende spraakkanalen durft te gaan babbelen? Haak dan aan op iedere woensdag 20.00 uur om kennis te maken met verschillende mensen, dan zal je merken dat het een warm welkom is.

De afgelopen serverspeak sessie was dermate beperkt qua input dat we er geen aparte writing aan hebben besteed. Wel is de #Welkom tekst aangepast, lees die dus nog eens door. De volgende serverspeak sessie waar iedereen feedback kan en mag leveren op ons beleid daar is gepland voor 2 september, aanvang tussen 20.00 uur en 20.30 uur.

Nog niet aanwezig op onze discord server? Dan mis je wat! Kom ook eens kijken, meer info op: https://fetishclub78.be/bdsm-chat/

Fetish Club 78 bestaat alweer bijna zes jaar!

Op vrijdag 3 september hebben we daarom een online event op Discord: https://fetlife.com/events/1023691 en op zaterdag 4 september vieren we dit vanzelfsprekend in de club: https://fetlife.com/events/1022309.

Mail of PM ons op tijd wanneer je de zaterdag naar de club wil komen, we verwachten dat deze avond snel volgeboekt zal zijn.

Corona-update

Ondanks de nog wel negatieve berichten in de media kunnen we steeds een beetje meer. Lees in onze vorige update nog eens na wat we hanteren qua corona-regels (https://fetlife.com/users/4909743/posts/7269950). Wat wij dus aanvullend op de overheidsregels doen is iedereen vragen om (indien niet volledig gevaccineerd) een thuistest te doen.

Kom je er op het laatste moment achter dat je vergeten bent te testen? Dan kan je bij de deur een zelftest vragen (5 minuten, zo gepiept) om in de auto te doen. De voorraad zelftesten die we hebben is wel eindig, dus heb je nog testen over? Doneer ze dan. Voorwaarde is wel dat ze per stuk verpakt zijn en ongeopend zijn.

We zijn ons er zeker van bewust dat vaccinatie niet zaligmakend is met de opkomst van de delta-variant. Omdat we echter al meer vragen dan verplicht (en er genoeg locaties elders zijn waar mensen die niet willen testen of vaccineren heen kunnen gaan) hebben we besloten niet nog strenger te zijn. Natuurlijk is het altijd handig om ook wanneer je gevaccineerd bent even een thuistest te doen, dat doe ik zelf ook voor ieder weekend.

Financiƫle zaken

Het moge duidelijk zijn dat we de maand juli ook weer rond hebben gekregen. De gewijzigde openingsdagen maken het wat uitdagender, maar jullie steun blijft hartverwarmend. Niet alleen op de bank blijven we donaties binnen krijgen, ook in de club zelf weten jullie de weg naar de fooienpot te vinden.

Voor de duidelijkheid: de fooienpot is voor de vereniging (we hebben immers geen personeel). Alles wat jullie geven komt dus ten goede aan de club.

Voor de achterstallige posten hebben we afgesproken dat we 250 euro per maand gaan aflossen. Wanneer we dus bedragen noemen is dit inclusief die aflossing, en gaat alles goed zijn we binnen een jaar weer op de rit.

Voor augustus moeten we (inkom+lidgeld+donaties) nog een kleine 1.600 euro binnen krijgen om de maand rond te maken. We hebben er alle vertrouwen in dat dit goed gaat komen. Iets wat we wel in gedachten moeten houden is dat het huidige sponsorcontract dat we hebben (8.400 euro per jaar) in september af zal lopen. Heb je een bedrijf en wil je de club sponsoren (bedrag is bespreekbaar) dan horen we graag van je!

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of via Paypal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=DTVWQ2T3ZSR6C

Wanneer je vragen hebt of op een andere manier wil en kan helpen, horen we graag van je!

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord en in de club!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG