Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Het is met zeer veel vreugde dat we alle complimenten hebben mogen ontvangen voor het regelmatig plaatsen van updates en voor het betrokken houden van alle leden, niet in de laatste plaats via onze Discord server.
Ik merk echter wel dat veel informatie ook lastig kan zijn – niet iedereen lukt het op de hoogte te blijven. Het oerwoud van writings op ons profiel zal je niet snel opnieuw doorlezen, dus even een aparte vermelding voor de laatste drie updates in het thema “we gaan weer open”:

In deze update wil ik het kort hebben over de workshops, de events die gepland staan (zowel in de club als op de Discord server) en uiteraard geven we ook een financiële update.

Terugblik: Eerste weekend post-lockdown

Afgelopen weekend mochten we open en konden we van start met een BDSM Speelavond en een Pets, littles & ABDL Playground. De eerste was volgeboekt, de tweede helaas niet – maar dat werd gelukkig goed gemaakt door de gulle donaties aan de deur. Al met al hebben we dit weekend break even kunnen draaien EN hebben we als vrijwilligers weer kunnen wennen aan de (nieuwe) regels).

Het was zeer prettig dat het deurbeleid (zorg dat je getest of gevaccineerd bent) zeer goed leek te worden nageleefd, wat er ook aan bijdroeg dat iedereen met een gerust hart in de events kon duiken. Het monitoren van de luchtkwaliteit was nog wel even een uitdaging voor ons (zo hebben we nu geleerd dat je niet in een co2-meter moet ademen als je de standen wil aflezen) maar ook daar hebben we nu al redelijk een systeem in gevonden waarbij we binnen alle vereiste waarden blijven.

Voor iedereen was dit volgens mij een geslaagd weekend – natuurlijk is het nog niet als vanouds zolang er maatregelen zijn, maar we kunnen weer van toffe speelavonden spreken met de manier waarop het nu mogelijk is.

Heb je nog vragen/opmerkingen/suggesties voor ons naar aanleiding van afgelopen weekend? Stuur ons even een PB!

Workshops

Nu we weer open zijn willen we ook weer workshops organiseren. De eerste die we in juni hadden gepland hebben we echter opgeschoven, daar we nog geen goede invulling hadden. Kan of wil jij een workshop geven bij ons? Neem even contact op.

Voor de eerste workshop die nu op zaterdag 24 juli gepland staat zoeken we nog iemand die er zin in heeft, en ook een beetje flexibel kan omgaan met wat de overheid nog onze kant op stuurt aan regels en/of versoepelingen.

Persoonlijke noot van de schrijver: kuch @Bas_B kuch

Al 400 leden actief op Discord

De discord server blijft, ondanks een wekelijkse purge van inactieve leden (30 dagen stil of niet voorgesteld) gestaag groeien en we zijn de 400 leden nu gepasseerd. We zijn blij dat de regels zoals we die hebben opgesteld en de kanalen zoals we die hebben ingericht voor een goede spreiding en wederzijds respect lijken te zorgen.

Dankzij gulle Discord Nitro-gebruikers zoals Edge, Shen, Lomy, Spookyglitter en Jordson die hun boosts aan de server hebben gegeven zijn we al een heel eind op weg naar een niveau twee server, wat de geluidskwaliteit in de spraakkanalen flink zou moeten helpen. Heb je Discord Nitro? Doneer een boost!

Ben je benieuwd? Kijk dan eens op: https://fetishclub78.be/bdsm-chat/

Op onze servers staan de komende tijd de volgende events gepland:

Fysieke events

Een opsomming van fysieke events zal ik jullie besparen, maar er staat tot in augustus weer volop gepland voor iedereen. Ook hebben we besloten om de Kennel 78 avonden (voor pup play) weer van start te laten gaan. Deze zullen wat aanloop nodig hebben nu we half uit de crisis komen, maar we hechten er toch wel aan om ook voor deze doelgroep een avond (zondagmiddag in dit geval) in stand te houden.

We vragen iedereen om behalve jezelf op going te zetten ook even een berichtje te sturen (mail info@fetishclub78.be of pb naar het clubprofiel) om te reserveren. Komt er iets tussen? Geen probleem, maar bij afzegging korter dan 24 uur tevoren vragen we je wel om alsnog de inkom over te maken of bij het volgend bezoek te betalen.

Voor het volledige overzicht van events is het makkelijkste even de lijst op ons profiel na te gaan: https://fetlife.com/users/4909743

Financiële zaken

Een paar writings geleden gaven we al aan dat het bedrag dat we nodig hadden om voor juli rond te komen was geslonken naar een ruime 3.500 euro. Een deel hiervan zijn achterstallige posten die we nog eens een maand op hebben kunnen schuiven, waardoor we nu tot eind juli nog tegen een bedrag van 2.700 euro aankijken wat we moeten overbruggen. Het gaat in kleine stapjes, maar we komen er wel!

Ik vertelde vorige writing ook dat onze ervaring tussen de lockdowns in was dat donaties opdroogden omdat we weer geopend waren, maar we met de bezoekerslimieten niet rendabel konden draaien. Met de huidige regels speelt dat ook weer, zeker nu we ten opzichte van vorige opening nog eens 4 plekken hebben moeten inleveren. Daarom herhaal ik het warme verzoek: kom je nog niet naar de club? Overweeg dan een donatie.

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of via Paypal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=DTVWQ2T3ZSR6C

Wanneer je vragen hebt of op een andere manier wil en kan helpen, horen we graag van je!

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord en in de club!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG