Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Met nog twee weken te gaan tot de heropening is het tijd om waar we kunnen een stukje duidelijkheid te scheppen. Daarom in deze writing meer over hoe we open gaan, wat je moet doen om erbij te zijn, en natuurlijk de gebruikelijke updates wat betreft events, donaties en financiële zaken.

Heropening: voorafgaand aan het event

Veel mensen zullen er blij mee zijn dat een flink deel van de schotten tussen de tafels is verdwenen. Dit is omdat de afscheidingen niet meer mogen van de overheid, in plaats daarvan moeten we tussen de tafelgezelschappen anderhalve meter aanhouden. Een tafelgezelschap is maximaal 4 personen, de bubbels zijn niet meer van toepassing.

Dit betekent dus wel dat we zitplekken hebben moeten opofferen ten opzichte van de vorige opening tussen lockdowns in. Concreet betekent dit dat we nu maximaal 21 mensen per event kunnen toelaten. Wil je erbij zijn? Reserveer dan door een PB te sturen naar de club, of een mail naar info@fetishclub78.be. Dit zijn de enige twee mogelijkheden om te reserveren, op going staan is niet genoeg!

Wie het eerst komt staat als eerste op de lijst, we hanteren geen voorkeursbeleid. Wees je er wel van bewust dat als je onverwacht niet komt opdagen, dit zowel een teleurstelling voor iemand anders is die niet mocht komen, alswel een probleem voor de vereniging, want de inkom is hard nodig.

Net als vorige keer hanteren we daarom dat er bij afzegging korter dan 24 uur tevoren toch om betaling gevraagd zal worden.

Verder vragen we je om, wanneer je (nog) niet volledig gevaccineerd bent, vooraf zelf een thuistest te doen. Vaccineren of niet is je eigen keuze, maar een uitbraak van corona zou de nekslag zijn voor onze vereniging. Aan de deur zullen we vragen of je volledig gevaccineerd bent of negatief hebt getest.

Je kan nu aanmelden voor de volgende events:

Heropening – tijdens het event

Hoewel er iets van versoepeling is, zijn de meeste regels nog steeds van toepassing. Zorg bijvoorbeeld dat je je mondmasker bij je hebt, want alleen als je zit mag die af. Ook wat afstand houden betreft is het nog steeds opletten, en geen “staande recepties” maar gewoon even gaan zitten als je met elkaar wil babbelen. In de nieuwe situatie is dit sowieso een stuk makkelijker geworden.

We kunnen nog niet voorspellen of het restaurant open mag – hier is nog geen duidelijkheid over. Wanneer dit mag zal hier hetzelfde als voorheen gelden in verband met beperkte plaatsen, dus zullen we met reserveringen op de avond zelf werken. Zodra bekend is wat wel of niet mag laten we dit weten.

Een half uur voor sluitingstijd zullen we de bovenverdieping sluiten en mensen vragen te beginnen met omkleden, ook hier is nog steeds van toepassing dat de kleedkamer om de beurt (personen / groepen) gebruikt moet worden. Nog even de nieuwe tijden in de herhaling:

Op vrijdagen: Vanaf 20.00 uur online events (zie Discord verderop)

Op zaterdagen: Van 17.00 uur tot 22.00 uur events in de club

Op zondagen: Van 13.00 uur tot 18.00 uur events in de club

Heropening – na het event

Een verplichting die is vervallen is het bijhouden van aparte lijsten met contactgegevens in verband met contactonderzoek in geval van besmetting. Dit zullen we dus ook niet meer doen. Mocht je echter kort na een event erachter komen dat je besmet bent, laat het ons alsjeblieft wel weten. De kans is misschien klein, maar dan laten we iedereen die is geweest zelf even weten dat het verstandig is om een test te doen.

Discord blijft geopend

Zit je nog niet op onze Discord server en wil je wel graag meepraten en chatten? Dan ben je van harte welkom: https://discord.gg/Y4QjtCH. Denk er wel aan even de regels door te nemen op https://fetishclub78.be/bdsm-chat/, jagen is niet toegestaan en het is geen datingserver. Zorg dat je voorstelstukje uitgebreid genoeg is, anders geeft de bot je geen toegang 😉

Komende weken organiseren we de volgende online events:

Voor de online events hoef je je niet aan te melden, iedereen die op de Discord server zit is welkom.

Financiële zaken

In onze vorige writing hadden we laten weten dat we voor de maand juni een bedrag van 4.440 euro bij elkaar moeten krijgen. Dit bedrag is inmiddels al geslonken tot een ruime 3.500 euro, dus dat gaat de goede kant op!
Waar we ons vooral zorgen om maken is dat we bij heropening (zo was het vorige keer tussen de lockdowns in) niet volledig rendabel kunnen draaien door de beperkingen, maar ook de donaties dan volledig opdrogen omdat we weer open zijn. Aan iedereen het warme verzoek om hierbij stil te staan, kom je nog niet naar de club? Overweeg dan een donatie.

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of via Paypal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=DTVWQ2T3ZSR6C

Wanneer je vragen hebt of op een andere manier wil en kan helpen, horen we graag van je!

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord en over een paar weken weer in de club!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG

P.S. Zoals sommigen hadden meegekregen was er een initiatief tot een betaald Spotify account dat in de club zou gaan draaien. Dit blijkt echter niet te mogen, en zou de vereniging met kosten confronteren die vele malen hoger liggen dan verwacht. Dit gaat dus niet door.

P.S. 2 Alle vragen zijn welkom, maar onder deze writing geen coronadiscussies svp. We moeten dealen met hoe de situatie nu is.

P.S. 3 Jullie zijn allemaal tof.