Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Jullie hebben even de adem in moeten houden voor de volgende update, excuses daarvoor. Een gevolg van veel drukte met werk en weinig energie in het weekend, maar we zijn er weer! En na een jaar lang iedere maand een update zal die twee weken later wel vergeven worden hoop ik 😉

Zoals jullie misschien mee hebben gekregen zal de lockdown 9 juni aflopen. Dit betekent dat we in het weekend daarop weer open gaan. Nog niet helemaal duidelijk is wat de voorwaarden dan zullen zijn waaronder we open mogen, maar zodra we daar meer van weten houden we jullie natuurlijk op de hoogte! Zoals jullie hebben gezien zijn we alweer druk aan het plannen, en de events zullen we verderop in deze writing nog eens opsommen. Niet onbelangrijk: We houden Discord vast, en gaan door met het organiseren van online events naast de fysieke bijeenkomsten!

Webshop, donaties en boodschappen

Er zijn nog 37 loten verkrijgbaar voor het schilderij naar wens door @WitchySyl ter waarde van € 500,-. Syl doneert de volledige opbrengst aan de vereniging, dus koop die laatste loten: https://fetishclub78.be/product/loterij-schilderij-naar-wens-door-witchysyl/
Bij het bestellen hoef je geen echte adresgegevens in te vullen, maar zet er wel een correct mailadres bij zodat we je kunnen benaderen als je hebt gewonnen.

Nu we weer open mogen is het ook tijd om de speelkoffers weer te vullen. Kijk op https://fetishclub78.be/donaties-en-boodschappen/ voor een groot assortiment van speeltjes van diverse makers, ook hiervan gaat een deel naar de vereniging. Niets nodig maar wel wat voor de club doen? Regel dat via het tabblad donaties.

Openingstijden – en dagen!

Omdat we in de nieuwe situatie tot 22.00 uur open mogen blijven hebben we besloten om de vrijdagevents naar de zondagen te verplaatsen. Onze ervaring tussen deze en de vorige lockdown in was dat zo kort tijd op de vrijdag, zeker voor de mensen die op vrijdag gewoon werken, te kort was. Met als gevolg dat de vrijdagen erg lastig te dragen waren voor de vereniging. Hoe lang we de nieuwe tijden en dagen gaan aanhouden is nog niet zeker, en zal vooral afhangen van hoe het loopt en wat de overheid oplegt. Maar voorlopig zullen de event dagen als volgt zijn:

Op vrijdagen: Vanaf 20.00 uur online events

Op zaterdagen: Van 17.00 uur tot 22.00 uur events in de club

Op zondagen: Van 13.00 uur tot 18.00 uur events in de club

We hebben dit nog niet met alle vrijwilligers af kunnen stemmen, dus ben je vrijwilliger op een van de verschoven avonden? Laat ons even weten als het niet lukt, dan zoeken we een oplossing.

Online events en fysieke events

Zit je nog niet op onze Discord server en wil je wel graag meepraten en chatten? Dan ben je van harte welkom: https://discord.gg/Y4QjtCH. Denk er wel aan even de regels door te nemen op https://fetishclub78.be/bdsm-chat/, jagen is niet toegestaan en het is geen datingserver. Zorg dat je voorstelstukje uitgebreid genoeg is, anders geeft de bot je geen toegang 😉

Komende weken organiseren we de volgende online events:

En we hebben de volgende fysieke events gepland:

Over euro’s en rekeningen

In onze vorige writing hadden we laten weten dat we voor de maand mei nog een kleine 1.300 euro nodig hadden om deze maand te overbruggen. Dit bedrag is grotendeels bij elkaar gebracht met donaties, waarvoor we iedereen enorm dankbaar zijn!

In de maand juni moeten we nu een bedrag van 4.441 euro bij elkaar krijgen. Dit is met de sponsoring al verrekend. Dat lijkt een hoop (is het eigenlijk ook), maar we kunnen open! Donaties of inkom alleen zal het niet doen, maar een combinatie van beiden maakt dit een overkomelijk bedrag. Voor de duidelijkheid, hier zitten dus ook de opgeschoven betalingen in verwerkt die we niet hebben kunnen doen de afgelopen maanden.

We moeten natuurlijk afwachten wat de voorwaarden gaan zijn waaronder we open kunnen, maar maak zeker gebruik van de mogelijkheid! Ik blijf het herhalen: Samen komen we er wel 🙂

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of via Paypal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=DTVWQ2T3ZSR6C

Wanneer je vragen hebt of op een andere manier wil en kan helpen, horen we graag van je!

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord en in juni weer in de club!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *