Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Stiekem is het alweer maart, en zitten we inmiddels al een jaar in de huidige crisis die we allemaal wel op een of andere manier voelen. Hoewel het absoluut positief is dat de online kant van de scene zich rap lijkt te ontwikkelen snakken we allemaal naar dat moment dat we weer daadwerkelijk op de speelvloer mogen staan. Nog even volhouden allemaal, en heb je behoefte aan sociaal contact dan ben je meer dan welkom op onze Discord server (zie iets verderop in deze tekst).

Win een commissie (Schilderij naar wens)

Iets waar we eerst aandacht op willen vestigen is een tof initiatief van @WitchySyl, die heeft aangeboden een schilderij naar wens ter waarde van € 500,- te willen verloten voor de club! Hiervoor worden er 50 loten van 10 euro verkocht, zodra deze zijn vergeven zal er een winnaar worden getrokken.

De loten koop je in onze webshop: https://fetishclub78.be/product/loterij-schilderij-naar-wens-door-witchysyl/

Bij het bestellen hoef je geen echte adresgegevens in te vullen, maar zet er wel een correct mailadres bij zodat we je kunnen benaderen als je hebt gewonnen.

Discord update

Er zijn op de Discord server een aantal privé voice/cam kanalen toegevoegd. Deze zijn een laagdrempelige manier voor mensen die even iets willen bespreken met iemand zonder dat iedereen mee gaat luisteren, en zonder dat dit gelijk privé buiten de server om moet. Heb je iets op je hart waar je even een luisterend oor voor nodig hebt, of zoek je specifiek advies? Plaats je oproepje gewoon in de #Huiskamer en maak vrij gebruik van deze kanalen.

Is een privé-kanaal bezet dan uiteraard niet storen zonder voorgaande toestemming van degenen die er in zitten.

Zit je nog niet op onze Discord server en wil je wel graag meepraten en chatten? Dan ben je van harte welkom: https://discord.gg/Y4QjtCH. Denk er wel aan even de regels door te nemen op https://fetishclub78.be/bdsm-chat/, jagen is niet toegestaan en het is geen datingserver.

Een functie die ik graag nog even benadruk: Als iemand ongewenst privé gaat of vriendschapsverzoeken stuurt kan je dit melden door op de server !meldprive @gebruikersnaam (waarbij gebruikersnaam degene is die je berichten stuurt) te typen. Dan ontvangen alle moderators een notificatie waardoor we ook meer zicht houden op wanneer we in moeten grijpen. Meer uitleg hierover in het gepinde bericht in #Huiskamer.

Online events

Er staan alweer vier online events op de agenda:

Op zaterdag 6 maart geen quiz, conference of AMA, maar gewoon gezellig bijbabbelen. In aanvulling op de bestaande chat- en spraakkanalen zullen we nog een aantal spraakkanalen openen met specifieke thema’s. Wil je het over relaties hebben? Of over pijnspel? Of iets anders? Op deze avond luister, kijk, en praat je mee in welk kanaal je maar wil.

Het event voor de Discord Meetup staat hier: https://fetlife.com/events/976964

Op zaterdag 13 maart organiseren we weer een informele webconference voor iedereen die het leuk vind om ook deze dagen nog wat kinksters te zien. Deze zal gehost worden door @Sasbeer en iedereen is welkom.

Behalve met gezelligheid vullen we de tijd ook met een clubquiz, dus er zal genoeg aanleiding zijn voor discussies 😉 Deze editie gaat over de verschillende BDSM-relatiedynamieken, van D/s tot aan Dd/lg en alles daartussenin. Ben jij wel eens in de war geweest bij het invullen van je relatiedynamiek op Fetlife? Na deze quiz niet meer 😉

Het event voor de Clubquiz staat hier: https://fetlife.com/events/976963

Op zaterdag 20 maart organiseren we weer een informele webconference voor iedereen die het leuk vind om ook deze dagen nog wat kinksters te zien. Deze editie is een #VraagHetEenPegger editie. Onze pegging liefhebster @Sasbeer zal iedere vraag beantwoorden die je hebt als het gaat over pegging in en buiten spel. Wat is pegging, hoe bereid je je voor, wat voor hulpmiddelen heb je, en waar moet je op letten.

Het event voor de Pegging AMA staat hier: https://fetlife.com/events/976966

Op vrijdag 26 maart is alweer de derde online editie van de Pets, littles & ABDL Playground! Deze wordt georganiseerd door @Hydragon en @Little_Britt en het belooft een opnieuw een super toffe gezellige bende te worden! Let wel, de event kanalen zijn hier alleen toegankelijk voor iedereen die in de doelgroep valt. Er zal dus wel opgelet worden wie er deelneemt en wat er gebeurt. Twijfel je of je welkom bent? Stuur ons een berichtje en dan kunnen we je vast verder helpen 😉

Het event voor de online Pets, littles & ABDL Playground staat hier: https://fetlife.com/events/976962

Over euro’s en rekeningen

Met jullie hulp hebben we het donatiedoel van januari bereikt. Zoals beloofd zouden we als er zicht was op de financiële situatie weer een update geven. Februari zijn we inmiddels voorbij, en het goede nieuws is dat we ook deze maand hebben kunnen overbruggen – ook dankzij jullie steun!

De donaties van februari zijn niet voldoende geweest voor alle rekeningen, maar daar hebben we afspraken over kunnen maken. Concreet betekent dit dat we na heropening (we rekenen op medio april) een achterstand zullen hebben van ongeveer 2.500 euro.

Dat is natuurlijk geen ideale situatie, maar wel het beste wat we er op dit moment van konden maken. Als we het tot dit bedrag kunnen beperken is het nog redelijk te overzien, hoewel we dit niet in korte tijd zullen inhalen natuurlijk. Vooralsnog schatten we in dat we naast dit bedrag (de opgeschoven 2.500 euro) nog ongeveer 3.099 euro nodig hebben om alles te overbruggen. Daar is de sponsoring (zie verderop) al in verrekend.

Wil je ons steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481
ten name van: 78 VZW
te plaats: Ham

of via Paypal: https://www.paypal.com/donate?hosted_button_id=DTVWQ2T3ZSR6C

En kijk vooral ook eens in onze #Webshop!

Sponsoring

Wat nog niet bij iedereen bekend is dat is de mogelijkheid tot sponsoring. Sponsoring doe je als bedrijf. De sponsoring van de VZW is niet fiscaal aftrekbaar, maar mag wel als directe kosten worden afgeschreven (in mindering brengen op de winst).

Onze eerste (en voorlopig enige) sponsor op dit moment is XXX

Van XXX uit ontvangt de vereniging ieder kwartaal € 2.100,- sponsorgeld. In ruil daarvoor plaatsen wij op twee zichtplekken in de club een bord waarop de sponsor zichtbaar is. Heb je zelf een bedrijf en zou je de vereniging willen steunen? Lees dan vooral https://fetishclub78.be/sponsoring/

Webshop

Op https://fetishclub78.be/donaties-en-boodschappen/ vinden jullie toffe speeltjes van diverse jullie welbekende verkopers en makers. De bestellingen gaan naar de partij die ze via ons verkoopt, en de club krijgt vervolgens een donatie van de maker.

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *