Lieve leden, vrijwilligers, liefhebbers en geïnteresseerden,

Soms lijkt het gisteren dat we opnieuw de deuren moesten sluiten in verband met de maatregelen rond Covid-19, soms lijkt het een eeuwigheid geleden dat we elkaar konden zien in de club. Met inmiddels dik 250 leden op de Discord server hebben we gelukkig nog steeds het sociale contact, en ook al zijn de maatregelen verlengd: we hebben er alle vertrouwen in dat we er samen doorheen gaan komen en straks weer toffe avonden in de club zelf kunnen hebben.

Discord update

Zoals hierboven al gezegd zitten we inmiddels boven de 250 leden op Discord. Wanneer we bedenken dat we wekelijks de inactieve leden snoeien en de niet-voorgestelde leden kicken is dat een bijzonder mooi aantal.

Natuurlijk hosten we op dit moment via Discord onze online events (zie ook verderop voor de nieuwe aankondigingen) maar ook op de andere dagen is het gezellig, en het spraak/videokanaal is iedere avond goed bezet.

Zit je nog niet op onze Discord server en wil je wel graag meepraten en chatten? Dan ben je van harte welkom: https://discord.gg/Y4QjtCH. Denk er wel aan even de regels door te nemen op https://fetishclub78.be/bdsm-chat/, jagen is niet toegestaan en het is geen datingserver.

Online events

Er staan alweer drie online events op de agenda:

Op vrijdag 29 januari is er een heuse online editie van de Pets, littles & ABDL Playground! Deze wordt georganiseerd door @Hydragon@Kahlan1983b en @Little_Britt en het belooft een super toffe gezellige bende te worden! Let wel, de event kanalen zijn hier alleen toegankelijk voor iedereen die in de doelgroep valt. Er zal dus wel opgelet worden wie er deelneemt en wat er gebeurt. Twijfel je of je welkom bent? Stuur ons een berichtje en dan kunnen we je vast verder helpen 😉

Het event voor de online Pets, littles & ABDL Playground staat hier: https://fetlife.com/events/965727

Gelijk een dag later is het weer tijd voor de zaterdagwebconference met ditmaal een sadist AMA (Ask me Anything). Onze huissadist @KapiteinG beantwoord elke vraag die je maar hebt over sadisme in spel. Natuurlijk is dat maar één perspectief op sadisme, dus ook andere sadisten zijn van harte welkom in het panel 😉 Na de AMA gaan we weer als vanouds nababbelen op het Discord spraakkanaal.

Het event voor de Sadist AMA staat hier: https://fetlife.com/events/968112

En het eerste event van februari zal wederom een gezellige #ClubQuiz zijn! @Sasbeer gaat weer zorgen voor een interessante quiz, dus reken op gezellige gesprekken en nieuwe inzichten.

Het event voor de eerste ClubQuiz van februari staat hier: https://fetlife.com/events/968113

Tussenstand donaties: Gaan we het redden?

In de vorige lockdownupdate (https://fetlife.com/users/4909743/posts/6868024) zaten we al op € 2.508,- van de benodigde € 3.264,- om tot eind januari door te komen. We hebben goed nieuws! Het totaal aan binnengekomen donaties is € 3014,-, en de resterende euro’s zijn vanuit de vrijwilligerspool bijgelegd. We zijn enorm dankbaar voor al jullie steun en toffe initiatieven!

Natuurlijk gaat de lockdown nog even door (vooralsnog verlengd tot eind februari) en weten we nog niet onder welke voorwaarden we open mogen als het eindelijk zover is. Wanneer we inzichtelijk hebben wat we zelf kunnen dragen en wat we moeten overbruggen laten we het weten. Wil je ons in de tussentijd steunen? Doe dan een donatie via onderstaande bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

En kijk vooral ook eens in onze #Webshop!

Op https://fetishclub78.be/donaties-en-boodschappen/ vinden jullie toffe speeltjes van diverse jullie welbekende verkopers en makers. De bestellingen gaan naar de partij die ze via ons verkoopt, en de club krijgt vervolgens een donatie van de maker.

Blijf veilig, gezond, en wees lief voor elkaar! Hopelijk zien we jullie snel op Discord!

Hartelijke groet namens alle vrijwilligers,

KapiteinG