In het nieuwe jaar staan er vooralsnog twee online events gepland. Wil je deelnemen? Maak jezelf dan vooral lid van onze Discord server, informatie kan je vinden onder BDSM Chat!

Fetish Club 78 Online: NieuwjaarsConference & Clubquiz

Op zaterdag 2 januari organiseren we weer een informele webconference voor iedereen die het leuk vind om ook deze dagen nog wat kinksters te zien. Deze zal gehost worden door @KapiteinG en iedereen is welkom.

Behalve met gezelligheid vullen we de tijd ook met een clubquiz, dus er zal genoeg aanleiding zijn voor discussies 😉

Wil je meedoen? Alles wat je nodig hebt is een laptop, PC, of smartphone. De inlog gegevens voor de webconference omgeving plaatsen we op onze discord server. Om op onze Discord chatserver te komen heb je de Discord app nodig (downloaden via https://discord.com of via de app store op je telefoon). De uitnodigingslink voor onze server is https://discord.gg/Y4QjtCH.

Toegang is gratis voor iedereen, maar kan je iets missen voor de vereniging dan zijn donaties zeker welkom. Als je nu al een donatie wil doen is die natuurlijk ook van harte welkom, dat kan met de volgende bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

(Nederlanders hebben alleen IBAN nodig)

Fetish Club 78 Online: Workshop BDSM 101 door Spookyglitter

Op zaterdag 9 januari is er weer een online event, een workshop BDSM 101 door @Spookyglitter. Ben je nog maar pas de BDSM-scene aan het ontdekken? Heb je nood aan iemand die je wegwijs maakt door een doolhof aan termen en rollen? Volg dan de beginnersclass: BDSM 101. Een gezellige avond waar je ‘domme’ vragen mag en kan stellen.

Ben je er al wat langer bij? Ook dan ben je welkom natuurlijk 🙂

Behalve met de workshop vullen we de tijd ook met informele gezelligheid!

Wil je meedoen? Alles wat je nodig hebt is een laptop, PC, of smartphone. De inlog gegevens voor de webconference omgeving plaatsen we op onze discord server. Om op onze Discord chatserver te komen heb je de Discord app nodig (downloaden via https://discord.com of via de app store op je telefoon). De uitnodigingslink voor onze server is https://discord.gg/Y4QjtCH.

Toegang is gratis voor iedereen, maar kan je iets missen voor de vereniging dan zijn donaties zeker welkom. Als je nu al een donatie wil doen is die natuurlijk ook van harte welkom, dat kan met de volgende bankgegevens:

IBAN: BE36 7350 2089 3481

BIC: KREDBEBB

ten name van: 78 VZW

te plaats: Ham

(Nederlanders hebben alleen IBAN nodig)