Fetish Club 78

Gewoon Bijzonder: De Vlaams-Nederlands BDSM vereniging

Over VZW 78 (Vereniging Zonder Winstoogmerk) en Fetish Club 78

Fetish Club 78 is het "verenigingslokaal" van VZW 78. Op vrijdagen en zaterdagen organiseren we daar als vereniging onze eigen events, op andere dagen verhuren we de club aan derden. Klik hier voor het overzicht van onze eigen events.

De informatie hieronder heeft betrekking op onze vereniging en onze events. Wanneer je vragen hebt over andere activiteiten die plaatsvinden van zondag tot en met donderdag dan adviseren we je om de teksten goed te lezen en contact op te nemen met de organisator.

Onze vereniging draait volledig op vrijwilligers, die met veel plezier elke week weer mogelijk maken dat we een mooie plek creëren waar BDSM'ers en fetisjisten elkaar kunnen ontmoeten, kunnen spelen en kunnen leren.

Als vereniging ondersteunen we daarnaast op aanvraag universitair onderzoek met kennis en kunde. Om maatschappelijke acceptatie te bevorderen staan we ook open voor vragen en interviews met de media, op onze avonden zelf staan we echter geen media toe in verband met de privacy van onze leden.  

Fetish Club 78

Waar iedereen welkom is, ongeacht relatiestatus of gender
Waar de prijzen altijd all-in zijn: Luxe warm/koud buffet en drinken inbegrepen
Waar je elkaar ontmoet, ziet spelen en kan spelen
Waar iedereen lekker zichzelf kan zijn - of juist even helemaal anders
Waar seks is toegestaan.
Waar ongeacht het thema de prijzen altijd per persoon gelijk zijn
Waar altijd een DM is voor de veiligheid EN voor de sfeer
En bovenal: Waar iedereen zijn kinks op zijn eigen manier kan beleven

De DM''s (Dungeon Monitors) bewaken de sfeer en de veiligheid. Heb je vragen over spel, is er iets waar je je niet prettig bij voelt of vraag je je af of een bepaald soort spel is toegestaan? Dan mag je altijd een DM aanspreken. 

Voor toegang tot de events van VZW 78 (en om eventueel te kunnen overnachten, zie hier) is lidmaatschap verplicht. Inschrijven kan op onze locatie. Je gegevens worden voor niets anders gebruikt dan voor je lidmaatschap. We versturen dus geen mails, brieven, reclame of andere correspondentie. We werken niet met lidmaatschapspassen: bij binnenkomst zoeken we je op in ons ledenbestand. 

Belangrijk: Telefoons, camera's en smartwatches zijn niet toegestaan! Bij binnenkomst krijg je een locker, berg je waardevolle spullen daar op.

Vragen? Ook wij zijn bereikbaar via het contactformulier! Kijk anders op deze pagina voor de veelgestelde vragen.

Tijden en prijzen

 

Overnachtingsmogelijkheden